Over mij

Bo Wolters

Mijn motto is Ik maak je een beter mens en zoals je zien, heb ik precies dat gedaan.

In mijn ervaring, deze schoenen zijn een enorme hulp. Wat kun je doen? Nou, als je niet van het idee van het dragen van een paar schoenen die niet passen, kon je altijd gewoon gebruik maken van gewone hardloopschoenen! Ik stel ook voor dat je de schoenen in de regen draagt - hoewel ze niet waterdicht zullen zijn, zullen ze op zijn minst droog blijven. De eerste twee dingen die ik doe is de schoen grondig wassen om er zeker van te zijn dat hij in goede staat is, en ze vervolgens grondig te schuren met een middelgroot microvezel schuurpapier. Nadat dat is gedaan, trek ik een nieuw paar schoenen aan. Dit is gewoon om de schoenen te houden van het plakken samen en waardoor ze moeilijk aan te trekken en opstijgen.

In 2011 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse tv, maakte ik een aantal video's over de schoen die ik draag met veel details en video's, en was ik te zien in een Nederlandse tv-show genaamd "Vida Nederlands". Ik kom uit Nederland dus dat is waar mijn liefde voor ortopeds vandaan komt en ik kan niet geloven dat het het jaar van de ortopeed! Ik ben zo vereerd en vernederd. Dank aan iedereen die mij zo gesteund en aan mijn vrienden voor altijd zo aardig. Ik hoop dat je een goede winter en ik zie je volgend jaar! Ik wil een kleine video van een paar jaar geleden op een regenachtige dag te delen. Ik draag een zwarte of zwarte, een nieuwe Bontrager. Het is winter en de zon schijnt heel weinig op de weg en het wordt kouder, maar ik vind het een beetje. Het weer vandaag is geweldig met veel mist en wolken en het is zeer zonnig. Ik reed met een andere vriend en we kwamen een klein bordje in de weg.

Ik heb veel ervaring omdat ik de beste schoenenverkoper ben geweest in de winkel die ik bezat.

Ik heb verschillende schoenen geprobeerd en ze waren allemaal OK. Ik ben ook begonnen op een plek waar ik vroeger een kleine schoenenwinkel runde genaamd 'Luxe Schoenen'. Mijn vader werkte daar, en mijn vader was echt goed. Ik heb veel geleerd, van al die ervaringen. Een van de redenen dat mijn vader was zo goed was omdat hij zou me dragen schoenen die ik zou dragen ook, die hij deed toen we geen tijd hadden om de beste bij de hand te krijgen. Daarom denk ik dat veel schoenen het beste zijn als je ermee wilt kunnen werken. Dus, hier heb ik de schoen waar ik over zal praten, maar als je net als ik weet je hoe het is en hoef je niet veel te lezen.

Toen ik deze blog in 2011 begon, deed ik dit door mijn vrienden en vrienden van vrienden te vragen om schoenaanbevelingen. Ik ben in de markt voor nieuwe of gebruikte, maar ik ben ook op zoek naar schoenen prijzen en de beschikbaarheid van schoenen bij lokale winkels en winkelcentra. Ik reken niet voor schoenen, want ik hou van dat gratis geld en gratis reviews kan me helpen kopen een paar dat ik anders nooit zou kunnen veroorloven. Ik begon deze blog om een gemeenschap van schoen liefhebbers die allemaal delen mijn liefde voor schoenen, delen wat ze dragen, en help me mijn eigen schoenen te maken. Ik ben nog steeds leren en verbeteren als ik meer in deze schoenen en ik ben altijd proberen om schoenen die ik zal gelukkig dragen en dat past bij mijn voeten te vinden. Ik wil mijn verhaal van de mogelijkheid om te betalen voor de schoenen die ik liefde te delen, en ik wil anderen helpen hetzelfde te doen.

Mijn Ebook, die heet "Hoe meer geld te krijgen voor schoenen" is nu beschikbaar als een gratis e-boek op mijn blog en in vele boekhandels, in de VS, Europa, en de rest van de wereld. U dit gratis eBook downloaden en de introductie lezen in PDF- of HTML-formaat en het eerste deel, dat het stapsgewijze proces is voor het online maken van schoenen, in ongeveer 10 minuten, wat ook gratis is voor u om online te lezen. Dit gratis e-book is geschreven voor beginners, maar als je meer ervaring hebt, kun je ook de stapsgewijze gids lezen die een volledig stapsgewijze proces is van het gebruik van e-books voor het online maken van schoenen.

Je me bekijken op mijn YouTube-kanaal, waar ik mijn video's regelmatig zal updaten. Als u direct contact met mij wilt opnemen om welke reden dan ook, of een andere vraag, neem dan gerust contact met mij op. Ik zou graag helpen! Deze blog is voor mensen die willen leren om schoenen online te maken met behulp van de nieuwste of top schoen technologieën en de beste materialen.